PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Mélyépítés, környezettechnika, vasútépítés

A LEIER Mélyépítő elemek a földfelszíni nyílt, vagy föld alá épített zárt csatornarendszerek építőelemeinek összefoglaló elnevezése. Alkalmasak csapadékvíz, házi- és/vagy ipari szennyvizek elvezetésére. Termékeinket igyekeztünk a felmerült igények szerint kialakítani, a legmagasabb fokú kihasználhatóságot szem előtt tartva.

A LEIER Környezettechnika: A „TISZTA VÍZ" bolygónk legnagyobb értéke, legféltettebb kincse, létünk alapja. Az emberiség fejlődésének üteme hatványozott terhelésnek teszi ki ezt a semmivel nem pótolható elemet. Ma már tudjuk, hogy – mint minden energiaforrásunk – csak korlátozott mértekben van jelen, ezért tisztaságát kötelesek vagyunk megőrizni, megvédeni jövőnk érdekében. Termékeink fejlesztésénél ezen érték megóvása lebegett a szemünk előtt.

A LEIER VASÚTÉPÍTÉS: Az elmúlt években megnövekedtek a szállítási igények. Ahhoz, hogy a közúti szállítások egy része gazdaságosan átirányítható legyen vasúti pályákra, a meglevő vasúti infrastruktúra felújítása, fejlesztése szükséges. Ez az elmúlt években az országos vasúti fővonalakon elkezdődött, folyamatban van, s remélhetőleg folytatódik. Ehhez kínálunk minőségi, hasznos és funkcionális termékeket.